Opdrachtgevers

Zolang onze maatschappij in beweging is, is de bouw en vastgoedbranche dit ook. En dat is goed nieuws; projecten volgen elkaar in hoog tempo op. Uitdaging hierbij is dat het vinden van vakkundige partijen om uw project gezamenlijk tot een succes te maken. Hier komt Bouwflexpert graag in beeld.
Bouwflexpert is ontstaan door meer dan 20 jaar ervaring in bemiddeling van partijen, projecten en personeel. In de afgelopen jaren hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd en weten precies welke partijen geschikt zijn voor de aangevraagde specialisaties en de beschikbaarheid van onze partners. Voor snel schakelen bent u bij Bouwflexpert aan het juiste adres, vaak is er binnen 12 uur een geschikte kandidaat voor uw opdracht!
De invulling van arbeid binnen uw bouwproject vraagt flexibiliteit, dit is hetgeen waar wij u mee kunnen helpen met maatwerk in dienstverlening.

Bemiddeling

Bemiddeling van zelfstandigen ( ZZP-ers ) in de bouw en vastgoedbranche. Zowel voor bouwplaats medewerkers als UTA specialisaties is behoefte aan bemiddeling, bemiddeling die Bouwflexpert biedt. Ook het ontzorgen en faciliteren van zowel ZZP-er als opdrachtgever heeft Bouwflexpert hoog in het vaandel staan. Denk hierbij aan bemiddeling in verzekeringen, contractbeheer, boekhouden, belastingadvies en ontwikkelingsmogelijkheden.
Professionaliteit bij ZZP’ers is van belang voor de ZZP’er én opdrachtgever en essentieel voor het slagen van het bouwproject. Daarnaast is het voor de opdrachtgever van belang om daadwerkelijk met een zelfstandige te maken hebben en dat het proces volgens de door de wet gestelde eisen verloopt. Bouwflexpert ontzorgt hier in.

Aannemen

Aannemen van bouwwerkzaamheden.
In de bouw heeft de laatste jaren een verschuiving plaatsgevonden van werken op regie (op uren) naar het aannemen. Hiermee staat het slagen van het project centraal en de behoefte van opdrachtgever aan diverse specialisaties. Om te voldoen aan de invulling van deze vele specialisaties creëert Bouwflexpert de mogelijkheid om projecten compleet onder te brengen bij haar relaties. Denk hierbij aan timmerwerkschildershoutrotsaneringafbouwprojecten en betonherstel. Werkzaamheden zullen vaak op basis van arbeid worden aangenomen waarbij opdrachtgever voor het materiaal zorgt. Daarnaast is het ook mogelijk om projecten inclusief materiaal uit te besteden aan partners van Bouwflexpert.

Uitzenden, werving /selectie en payroll

Binnen dit model biedt Bouwflexpert de mogelijkheid om gecertificeerde bureaus en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan bemiddeling in cao-bouwpersoneel en UTA specialisaties, waarbij de inlenersbeloning en andere aspecten gehanteerd worden. Bouwflexpert garandeert dat de betrokken partijen in het bezit zijn van de benodigde certificeringen (NEN-SNA / VCU en G- rekening).
Kortom heeft u een bouwproject dan hebben wij advies! Ons advies is voor al onze opdrachtgevers en opdrachtnemers. Bouwflexpert brengt graag met u in kaart wat uw behoeften zijn en Bouwflexpert biedt de maatwerkoplossing. Wij vinden en verbinden, zodat u zich kan focussen op uw corebusiness.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?